Klik op een afbeelding om naar de betreffende website te gaan.

 

 
Facebook
Praat met andere fans over Conny Vandenbos op Facebook.


 
 

 
Wieteke van Dort
The Late Late Lien Show, Oebele, J.J. de Bom en over alle andere programma's waar Wieteke in heeft gezeten kun je lezen op haar website.


 
 

 
Janis Ian
Conny zong een groot aantal nummers van Janis, waarvan een aantal speciaal voor Conny is geschreven. Op haar goed verzorgde website informeert Janis haar fans over toen, maar vooral ook over nú.


 
 

 
Rop Janze uit Bovenkarspel
Rop is al jaren fan van Conny en trad op tijdens de Conny Vandenbos-dag op 18 april 2004. Wat Rop verder allemaal doet kun je lezen op zijn website.


 
 

 
Liesbeth List
La List ontmoette Conny voor het eerst bij het programma Nieuwe oogst, toen ze allebei aan het begin van een lange en succesvolle carrière stonden. Op haar website is informatie te vinden over wat Liesbeth in het verleden heeft gedaan, maar ook over waar ze zich de komende tijd mee bezig gaat houden.


 
 

 
Benny Neyman
Benny schreef voor Conny een aantal prachtige teksten. Op zijn website vind je een compleet overzicht van zijn rijke, maar helaas te vroeg afgebroken carrière.


 
 

 
Astrid Nijgh
Conny zong het door Astrid Nijgh geschreven Vrienden van het eerste uur in 1974. Een jaar eerder had Astrid de hit waar iedereen haar nu nog van kent: Ik doe wat ik doe. Alles wat ze daarvoor en daarna heeft gedaan is te vinden op haar website.


 
 

 
Wim Rijken
Wim Rijken stond met Conny in de musical Heimwee en zong met haar diverse duetten. Op zijn website vind je alles wat je over hem wilt weten.


 
 

 
Saskia & Serge
Een uitgebreid overzicht van de lange en succesvolle carrière van Saskia & Serge is te vinden op hun eigen website.


 
 

 
Ramses Shaffy
De beste website over Ramses Shaffy is een Belgische productie. Alles wat je over Ramses zou willen weten is hier via een overzichtelijk menu te vinden.


 
 

 
Hervé Vilard
Conny nam zijn Capri, c'est fini in het Nederlands op, maar Hervé Vilard heeft in 50 jaar natuurlijk nog veel meer gedaan.


 
 

 
ZingZing
Naast Conny staan er nog diverse andere nationale en internationale artiesten op deze site, zoals Rita Hovink, Reggy van der Burgt, Frans Halsema, Ciska Peters, Mike Brant en Hervé Vilard.


 
 

 
My Favorite Singers
De eerste site op Internet waar uitgebreid aandacht aan Conny werd besteed is de site van de Fransman Denis Schwartz. Naast Conny wordt ook aan een groot aantal andere zangeressen aandacht besteed, zoals Dalida, Frida Boccara, Milva en Liesbeth List.


 
 

 
Doden zijn niet stil
Steek op deze website af en toe eens een kaarsje aan voor Conny.


 
       


© 2005-2017 Vogelvrij Producties