Updates op deze website vanaf 2011 tot en met nu:

09-12-2018
Drie cassettebandjes aan de discografie toegevoegd.
28-06-2017
Cd-box 'Het complete oeuvre van Conny Vandenbos toegevoegd aan de discografie.
06-04-2017
Onuitgebrachte liedjes oeuvrebox toegevoegd aan liedjeslijst.
15-01-2017
Zes cassettebandjes aan de discografie toegevoegd.
14-01-2017
De rubriek Specials aangepast.
27-04-2014
Startpagina vernieuwd. Twee nieuwe fotopagina's geplaatst. De laatste verbeterde singlehoes plus informatie toegevoegd aan de Discografie.
23-04-2014
Rubriek Video's toegevoegd. Biografie, TV en Tijdschriftencovers vernieuwd.
22-04-2014
Liedjeslijst vernieuwd.
21-04-2014
Discografie, Collectors Items, Gastenboek, Over Mij, Links, Updates en Colofon vernieuwd.
20-05-2013
Foto startpagina vernieuwd.
13-01-2013
En verbeterde singlehoes plus informatie over de betreffende single toegevoegd aan de Discografie.
06-01-2013
Drie verbeterde singlehoezen plus informatie over de betreffende singles toegevoegd aan de Discografie.
30-12-2012
Songtekstkaart toegevoegd aan Collector's Items.
29-12-2012
Vier nieuwe kaarten toegevoegd aan Collector's Items.
29-12-2012
Negen stuks bladmuziek toegevoegd aan Collector's Items en verbetering van een aantal reeds geplaatste.
28-12-2012
Samenvatting artikel Libelle 16 1977 geplaatst in Tijdschriftencovers.
28-12-2012
Affiche 1979 toegevoegd aan Collector's Items.
26-12-2012
Affiches "In concert" en "Nu" toegevoegd aan Collector's Items.
23-12-2012
Boek "Wie weet wat liefde is" toegevoegd aan Collector's Items.
23-12-2012
Affiche "De mooiste dag" toegevoegd aan Collector's Items.
23-12-2012
Zeven nieuwe kaarten toegevoegd aan Collector's Items.
22-12-2012
De rubriek Tijdschriftencovers vernieuwd, inclusief zes nieuwe covers en bij iedere cover informatie.
14-12-2012
Nieuwe foto op de startpagina geplaatst.
14-12-2012
De twee laatst verschenen CD's toegevoegd aan de discografie.
07-04-2012
Nieuwe foto op de startpagina geplaatst.
24-09-2011
Bericht coverversie "Ik ben gelukkig zonder jou" van Jolanda Zoomer geplaatst.
11-09-2011
Televisieoptredens 1973-1975 toegevoegd. Een tweetal foto's toegevoegd aan de reeds geplaatste pagina's met televisieoptredens.
27-08-2011
Twee verbeterde singlehoezen plus informatie over de betreffende singles toegevoegd aan de Discografie.
10-07-2011
Artikel "Conny Vandenbos en het songfestival" geplaatst.
06-07-2011
Een drietal foto's toegevoegd aan de reeds geplaatste pagina's met televisieoptredens.
04-07-2011
Televisieoptredens 1968-1972 toegevoegd.
03-07-2011
Foto startpagina en achtergrond gewijzigd.
03-07-2011
Televisieoptredens 1965-1967 toegevoegd.
28-06-2011
Drie verbeterde singlehoezen plus informatie over de betreffende singles toegevoegd aan de Discografie.
27-06-2011
Twee verbeterde singlehoezen plus informatie over de betreffende singles toegevoegd aan de Discografie.
26-06-2011
Drie verbeterde singlehoezen plus informatie over de betreffende singles toegevoegd aan de Discografie.
22-06-2011
Televisieoptredens 1961-1964 toegevoegd.
13-06-2011
Vijf verbeterde singlehoezen plus informatie over de betreffende singles toegevoegd aan de Discografie.
09-06-2011
Vijf verbeterde singlehoezen plus informatie over de betreffende singles toegevoegd aan de Discografie.
03-06-2011
Twee verbeterde singlehoezen plus informatie over de betreffende singles toegevoegd aan de Discografie.
02-06-2011
Twee verbeterde singlehoezen plus informatie over de betreffende singles toegevoegd aan de Discografie.
01-06-2011
Zes verbeterde singlehoezen plus informatie over de betreffende singles toegevoegd aan de Discografie.
29-05-2011
Twee verbeterde singlehoezen plus informatie over de betreffende singles toegevoegd aan de Discografie.
26-05-2011
Twee verbeterde singlehoezen plus informatie over de betreffende singles toegevoegd aan de Discografie.
25-05-2011
Zes verbeterde singlehoezen plus informatie over de betreffende singles toegevoegd aan de Discografie.
23-05-2011
Zes verbeterde singlehoezen plus informatie over de betreffende singles toegevoegd aan de Discografie.
22-05-2011
Vier verbeterde singlehoezen plus informatie over de betreffende singles toegevoegd aan de Discografie.
19-05-2011
Zes verbeterde singlehoezen plus informatie over de betreffende singles toegevoegd aan de Discografie.
15-05-2011
Tien verbeterde singlehoezen plus informatie over de betreffende singles toegevoegd aan de Discografie.
14-05-2011
Discografie Singles geplaatst in nieuwe lay out. De eerste zes verbeterde singlehoezen plus informatie geplaatst.
09-05-2011
CD's 1987-1994 vernieuwd, inclusief verbeterde afbeeldingen en informatie over ieder album.
08-05-2011
Promo's vernieuwd, inclusief verbeterde afbeeldingen. Tevens drie promo's nieuw toegevoegd aan de discografie: "Where are they now", "Het bedrogen meisje" en "Drie zomers lang".
07-05-2011
Cassettebandjes vernieuwd, inclusief verbeterde afbeeldingen. Tevens twee cassettebandjes nieuw toegevoegd aan de discografie: "The best of Conny Vandenbos" en "Prominent".
07-05-2011
Projecten vernieuwd, inclusief verbeterde afbeeldingen en informatie over iedere uitgave.
07-05-2011
LP's 1980-1987 vernieuwd, inclusief verbeterde afbeeldingen en informatie over ieder album.
05-05-2011
CD's 1995-1998 vernieuwd, inclusief verbeterde afbeeldingen en informatie over ieder album.
28-04-2011
DVD's en Video's vernieuwd, inclusief verbeterde afbeeldingen en informatie over iedere uitgave.
27-04-2011
LP's 1976-1979 vernieuwd, inclusief verbeterde afbeeldingen en informatie over ieder album.
27-04-2011
CD's 1999-2005 vernieuwd, inclusief verbeterde afbeeldingen en informatie over ieder album.
26-04-2011
CD's 2006-2011 vernieuwd, inclusief verbeterde afbeeldingen en informatie over ieder album.
25-04-2011
Discografie-menu vernieuwd.
24-04-2011
LP's 1966-1975 vernieuwd, inclusief verbeterde afbeeldingen en informatie over ieder album.
20-04-2011
Fotopagina's, Songfestival, Tijdschriftencovers en Collector's Item's vernieuwd.
19-04-2011
Liedjeslijst, Jubileumconcert en fotopagina's Hommageconcert vernieuwd.
18-04-2011
Links en Over Mij vernieuwd.
15-04-2011
Biografie vernieuwd en aankondiging rubriek TV geplaatst.
13-04-2011
Index, Colofon, Repetitie Hommageconcert en Updates vernieuwd.

Updates 2005-2010


 


2005-2018 Vogelvrij Producties