1982
KNOKKEN VOOR TWEE (VIDEO SCREEN 8292)

Op 16 december 1982 ging de Film "Knokken voor twee" in première. Zoals in alle films van Karst van der Meulen, werden de meeste hoofdrollen gespeeld door kinderen. Maar ook tal van bekende volwassen acteurs droegen hun steentje bij, waaronder Diana Dobbelman en Hein Boele. Voor Conny Vandenbos was dit de enige keer dat ze in een bioscoopfilm te zien was. In "Knokken voor twee" speelde ze een vriendelijke buurvrouw die de hoofdpersoon helpt aan meubels voor zijn clubhuis. Vervolgens zet ze met hem in haar auto een wilde achtervolging in op een vuilniswagen, die per ongeluk de bakfiets van de jongen heeft meegenomen. Naast haar rolletje in de film nam ze ook de titelsong voor haar rekening, die tijdens de aftiteling te horen is.

Van "Knokken voor twee" werd ook een televisieserie gemaakt, die vanaf 5 oktober 1984 op zes opeenvolgende vrijdagavonden te zien was bij de NCRV.
 
     
      2000
10 JAAR DANA WINNER LIVE (EMI 4880017)
Conny Vandenbos-medley (met Conny Vandenbos)

De Belgische zangeres Dana Winner zat tien jaar in het vak, en dat moest worden gevierd met een concert in Vorst Nationaal in Brussel. Dana was altijd een groot bewonderaar geweest van Conny en nam door de jaren heen enkele liedjes van Conny op in haar repertoire. Tijdens haar jubileumconcert begon Dana met het zingen van "Een roosje, m'n Roosje" en liep vervolgens de zaal in. Aan het einde van het eerste couplet bleef ze bij een stoel staan en zong: "En hij zong zijn liedje van... Conny Vandenbos!" Conny zat op de stoel waar Dana was blijven staan en heel toevallig had ze een microfoon in haar hand. Samen met Dana zong ze daarna een medley van een aantal van Conny's successen.
 
     
      2002
IN VERWONDERING (HORIZON 927519)
Zoon van mijn hart

Ter promotie van het kerstalbum "In verwondering kerst", zond de EO op 17 december 1988 een televisiespecial uit, waarin een aantal liedjes van het album werd gezongen. "Zoon van mijn hart", Conny's solobijdrage aan het album, zat ook in de special. De liedjes van 17 december 1988 plus die van een eerdere special (waar Conny niet aan meedeed) werden in 2002 op DVD uitgebracht.
Het is onduidelijk hoe Conny bij dit gospelproject terecht is gekomen, want Conny was niet uitgesproken religieus. Wellicht lag de oorzaak bij Conny's toenmalige platenmaatschappij Disky, die ook het kerstalbum uitbracht. De meeste artiesten die meewerkten aan "In verwondering" waren niet landelijk bekend, en wellicht dacht Disky meer albums te verkopen als een bekende zangeres aan het project mee zou doen.
 
     
      2003
HOLLANDSE GOUWE 3 (DINO MUSIC 7243 5962479 2)
Een roosje, m'n Roosje

Het leek een prima idee: een serie van tien DVD's met allemaal Nederlandse liedjes uit de goede oude tijd. Helaas was het resultaat slechter dan iemand van tevoren had kunnen vermoeden. Veel opnamen zagen eruit alsof ze van een heel oude videoband kwamen. Bovendien had men besloten de opnamen die oorspronkelijk in de verhouding 4:3 waren opgenomen en uitgezonden, geschikt te maken voor breedbeeldtelevisies (16:9). Dus bij alle opnamen is een stuk van de boven- en onderkant afgesneden. Nu is dit normaal gesproken al geen fraai gezicht, maar als dan ook nog een deel van de in het oorspronkelijke beeld gebrande titels deels niet te lezen zijn, dan mag duidelijk zijn dat men niet met een kritisch oog naar het eindresultaat heeft gekeken.
 
     
 
2004
HOLLAND.NL -
ZO IS HET LEVEN 2 (DURECO 11 70549)
Een roosje, m'n Roosje
 
2004
HOLLAND.NL -
HITS FROM HOLLAND 1
(DURECO 11 70559)
Don't leave tonight (met Janis Ian)
 
2004
HOLLAND.NL -
HITS FROM HOLLAND 2
(DURECO 11 70579)
Liefde is
 
 
Dureco bestond als platenmaatschappij niet meer, maar de naam werd nog wel gebruikt voor een serie van vijf DVD's met beeldmateriaal uit de jaren '70 en '80 van diverse Nederlandse artiesten. In tegenstelling tot de hierboven beschreven DVD's in de reeks Hollandse Gouwe, was de kwaliteit van de opnamen in de serie Holland.nl uitstekend. Conny kwam op drie van de vijf DVD's voor.
 
     
 
2005
NEDERLANDSTALIGE HITS UIT DE JAREN 60 (BR MUSIC 982 756-8)
't Is genoeg
 
2005
NEDERLANDSTALIGE HITS UIT DE JAREN 70 (BR MUSIC 982 913-0)
Ome Arie
  In 2005 verschenen vlak na elkaar twee DVD's bij BR Music met Nederlandstalige hits uit de jaren '60 en '70. Zoals meestal bij BR Music, is de kwaliteit van de opnamen op deze DVD's van zeer goede kwaliteit. Deze DVD's en die in de hierboven besproken serie Holland.nl, zijn DVD's zoals liefhebbers van mooi, oud beeldmateriaal ze graag zien.  
     
      2007
GOUDEN JAREN (ALPHA CENTAURI ENTERTAINMENT ACE 10507)

Na jaren van voorbereiding, plannen, het herzien van plannen, diverse malen uitstel, en het bekijken van vele uren aan beeldmateriaal, verscheen in oktober 2007 een 2-DVD van Conny in de serie Gouden Jaren. Aangezien de DVD al veel eerder had zullen verschijnen, dachten sommige fans dat het er niet meer van zou komen. Maar dat geduld af en toe wordt beloond, is in het geval van deze uitgave zeker waar. Want de in eerste instantie geplande enkele DVD bleek een dubbel-DVD te zijn geworden, met een groot deel van het bewaarde beeldmateriaal van Conny. Toch was de DVD enigszins een teleurstelling voor degenen die kennis hadden van al het bewaarde beeldmateriaal, aangezien uit de jaren '60 slechts een handvol opnamen was gekozen, terwijl er veel meer bijzondere, mooie opnamen beschikbaar waren. Ook had de montage beter gekund. Maar de meeste fans zullen vooral blij zijn geweest dat er van Conny een DVD op de markt was verschenen, waaraan vele uren kijk- en luisterplezier te beleven valt.
 
 
DVD 1:
Zachtjes / Jij en ik / Waarom... / Raak me niet aan! / 't Is genoeg / J’attendrai / Milord / In Den Haag is een laan / Sjakie van de hoek / Drie zomers lang / Oh, wat een dag / Ome Arie / Liefde is / Over liefde - Lieve schat / Plek om lief te hebben / Voor nu en altijd / Don’t leave tonight (met Janis Ian) / Vrij als een vogel / Allener dan alleen / Je gaat er uit / Zevende hemel / Hommage aan Edith Piaf / Zo was het toen (met Carry Tefsen) / Franse medley (met Benny Neyman en Nico Haak) / Zou ik het weer zo doen / Vakantiekolder / Wat ben ik blij dat er liefde bestaat / Een roosje, m'n Roosje / Wie weet wat liefde is (met Wim Rijken) / Stapelgek op jou (met Wim Rijken) / Lege kamer / Weet je wat we doen / 't Is genoeg / Zin van mijn leven
DVD 2: Conny Vandenbos medley: - Ome Arie - Drie zomers lang - Sjakie van de hoek - Een roosje, m'n Roosje / Reportage: Koninklijke onderscheiding voor Conny Vandenbos / © Mens / Live in het Betty Asfalt Complex / Ik ben gelukkig zonder jou (audio) / Paleis met gouden muren (audio)

 
 


© 2005-2014 Vogelvrij Producties